Prijavi SE ZA Posao

Tražimo visokokvalificirane stručnjake poput mehaničara za teške strojeve, instalatere suhozida i radnike za limarske radove koji su spremni za novi izazov u Kanadi. Bez obzira na vaše radno iskustvo i set vještina, pružamo vam priliku da ostvarite plaće do 40 dolara po satu.

Zašto se prijaviti putem MPG Immigration?

Visoko tražena zanimanja: Otvorene su mnoge prilike za stručnjake poput vas u Kanadi.

Profesionalna podrška: Pružamo vam potpunu podršku u procesu imigracije i zapošljavanja.

Besplatan savjet: Naša stručna ekipa sastavljena od certificiranih savjetnika za imigraciju tu je da vam pomogne.

Ukoliko ste spremni iskoristiti ovu priliku, molimo vas da ispunite obrazac ispod.

S obzirom na vaše kvalifikacije i iskustvo, MPG Immigration će se potruditi da vam omogući idealan posao u Kanadi. Iskoristite ovu priliku i prijavite se putem forme u nastavku.

Obrazac za prijavu

Pouzdano Rješenje za Vašu Karijeru u Kanadi

MPG Immigration je pouzdani posrednik između vas i vaše buduće karijere u Kanadi. Naša predanost, profesionalnost i iskustvo jamče pouzdane usluge, pružajući vam sigurnost tijekom cijelog procesa migracije.

Naša glavna ureda nalaze se u Edmontonu na adresi Unit 160, 4445 Calgary Trail NW i u Beogradu, što nam omogućuje pružanje visokokvalitetnih usluga kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Za dodatne informacije ili bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka uvijek je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam potrebne informacije. Možete nas dobiti telefonom na broj +1 780-244-0059 ili putem e-maila na info@mpgimmigration.com.

MPG Immigration je tu da vam pomogne tijekom cijelog procesa, pružajući vam pouzdane, profesionalne i transparentne usluge. Vaš uspjeh je naša misija. Vjerujte u nas i zajedno ćemo graditi vašu budućnost u Kanadi.